In een lichtblauwe zwembroek

Een vlek op het papier, een kassabonnetje uit de supermarkt, de herinneringen die in de loop van het leven vergaard worden… Alles kan veranderen in schoonheid. Een subtiele vorm van zelfbedrog: schoonheid als consequentie van geconcentreerde aandacht.

Peter schrijft muziek waarmee hij een groot publiek weet te bereiken. De onverwachte komst van Patric, zijn icoon en bron van inspiratie, doorkruist zijn zorgvuldig vormgegeven herinneringen.

Koos Dubbelman | 03-2017 | 170 pagina’s

Wat vinden de lezers?

Remmert de Vries

Ik vond gisteren je nieuwe boek, ik wil je hierbij even zéér bedanken voor deze lieve en denkende geste! Ik ben bijzonder benieuwd, laat dat duidelijk zijn, want ik ben van mening dat je een voortreffelijk schrijver bent; je weet wel dat ik heb genoten van 'In een lichtblauwe zwembroek'.

Bekijk ook de andere boeken van Koos