Over Koos

Sinds de jaren 80 was ik werkzaam als docent, trainer en studieloopbaanbegeleider, waarvan de laatste 24 jaar in het hoger beroepsonderwijs. Inmiddels ben ik met pensioen en mag ik mij volledig richten op het schrijven.

 

De afgelopen jaren bracht ik meerdere verhalen uit in boekvorm, waaronder ‘In een lichtblauwe zwembroek‘, ‘De val van Anthonie‘ en ‘Vesting Slijkenburg‘. Daarnaast schrijf ik veelvuldig scenario’s en sketches voor programma’s en toneelvoorstellingen. Of deze scenario’s ook daadwerkelijk op jouw beeldbuis verschijnen weet ik niet, maar ik beleef er enorm veel plezier aan ze iedere keer weer te schrijven…

 

Dit schrijven doe ik trouwens erg graag vanuit mijn tuinhuis in mijn achtertuin, waar ik in alle rust kan typen. Ik heb twee, inmiddels volwassen, kinderen en ben onlangs trotse opa geworden van een kleinzoon. Samen met mijn echtgenoot woon ik deels in het levendige Amsterdam, maar met grote regelmaat ontsnappen we samen aan de drukte naar ons huis in de Friese natuur, waar ik ook heerlijk ongestoord kan schrijven, houthakken en nadenken over mijn volgende verhaal.